Om oss

Standbytid startades av två Handelsstudenter i slutet av 2011. Det hela började med att Jonatan behövde gå till tandläkaren när han flyttat till Stockholm. Jonatan ringde runt till några olika mottagningar men hade svårt att få en tid. Senare samma dag blev han ändå uppringd av flera av de tandläkare han talat med, eftersom de fått sena avbokningar.

Jonatan tänkte att det måste vara bättre för tandläkarna att hitta nya patienter för de tiderna som blir avbokade än att ta en patient som redan bokat en tid. Dessutom måste det ju finnas många som kan tänka sig en tandläkartid i sista-minuten, precis som Jonatan. Jonatan och hans kompis Elias pratade mycket med olika tandläkare, tandhygienister och andra inom tandvårdsbranschen för att få en tydlig bild av deras vardag. I maj 2012 lanserades så den färdiga sidan standbytid.se.

Idag jobbar vi med ca 35 tandläkarmottagningar i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Linköping och Kristianstad och vill gärna växa mer. Det som gläder oss mest är alla de personer som inte varit hos tandläkaren på många år men nu via Standbytid både bokat tid och undersökt sina tänder.

Kontakta oss gärna för frågor.

Bolagsnamn:
Standbytid AB

Telefonnummer:
08-122 039 40

Organisationsnummer:
556867-5523

Besöksadress:
Saltmätargatan 19 A
113 59 Stockholm

E-post:
info@standbytid.se